Lola-Lilly

By Ilse van den Oetelaar, 7 maart 2022

 LOLA-LILLY IS GEADOPTEERD!!

 

We zoeken voor Lola-Lilly met enige spoed een opvang of adoptie-gezin

Naam Lola-Lilly
Ras Galgo Español
Geslacht Teefje
Geboortedatum 2020
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte volgt

Omschrijving Lola-Lilly

Lola-Lilly verblijft in een opvanggezin in Spanje. Daar is ze via via terecht gekomen nadat ze door een hondenvriendin van onze stichting was vrijgekocht uit een plaatselijk asiel. In het asiel was ze namelijk flink aangevallen en als ze daar zou blijven zou het slecht met haar aflopen.

In het opvanggezin laat Lola-Lilly  zien dat ze heel erg lief en aanhankelijk is. In het begin was ze onder de indruk van de katten maar nu ze zich wat meer op haar plek voelt en ze gemerkt heeft dat ze de katten op kan jagen, kan ze helaas niet in het opvanggezin blijven. En dat is heel spijtig want er was zo’n goede klik met met het opvanggezin dat ze wel voorgoed had mogen blijven.

Het gezin heeft er alles aan gedaan om de relatie tussen Lola-Lilly en de katten goed te laten verlopen, maar na al die pogingen moeten ze concluderen: Lola-Lilly kan écht niet samenleven met katten. En dus zullen ze haar moeten laten gaan. Dat is voor iedereen (behalve de katten…) heel verdrietig.

En dus zijn we op zoek naar een adoptiegezin (of evt. een opvanggezin) zodat Lola-Lilly zo snel mogelijk af kan reizen naar Nederland/ België.

 

Wie biedt dit lieve meisje, dat zoveel pech heeft gehad in haar leventje, een veilige en warme plek?

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.