Latte

By Ilse van den Oetelaar, 18 juni 2021

 LATTE IS GEADOPTEERD!!

 

Latte is een bijzondere, gevoelig hond. Hij is echt kansarm op adoptie, vanwege zijn leeftijd, vanwege zijn gevoeligheid..

Naam Latte
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum 2012
Gezondheid Zie tekst, recente bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte 18 kg

Omschrijving Latte

Latte werd begin 2020 alleen op straat aangetroffen, hij maakte en ontredderde indruk. Zijn gebit leek net goed gereinigd en daarom werd er gedacht dat hij bij iemand hoorde en dat hij snel opgehaald zou worden. Maar er kwam niemand voor hem. Gelukkig mocht deze senior naar een pleeggezin.

Over Latte wordt gemeld dat hij rustig en gehoorzaam is, hij is liefs en soms spelen. Hij is gek op de puppy’s in het pleeggezin en spelt graag met ze. Hij is angstig als er buiten harde geluiden zijn, zoals vuurwerk of onweer. Hij is zindelijk.

Hij kan niet al het voer verdragen en krijgt nu hypo-allergeen voer, met gehydrolyseerd eiwit en zonder granen. Hij vindt het geweldig als hij de yoghurt-pakken mag uitlikken! Ook op zijn huid is hij gevoelig, vooral met seizoenswisselingen. Hij krijgt hiervoor speciale shampoo en dan gaat het goed.

Hij is heel lief en loyaal naar zijn baasjes maar alleen zijn vindt hij niet fijn, maar hij sloopt niet.

Hij houdt van andere honden en wil ze altijd begroeten. sinds hij gecastreerd is vindt hij ongecastreerde reuen een beetje eng. In huis gaat hij goed om met andere honden. Op straat zou hij achter katten aan willen rennen, maar hoe in huis is met katten is niet duidelijk.

In het begin was hij bang voor drukke kinderen en gromde ook naar ze, zonder agressief te zijn. Inmiddels heeft hij geleerd dat de kinderen die hij kent het goed met hem voor hebben.

 

Op wie kan lieve Latte rekenen?

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.