Kimbo

By Ilse van den Oetelaar, 4 juli 2022

KIMBO IS HELAAS OVERLEDEN

 

Kimbo was 10 jaar lang een gezinshond maar daar kwam abrupt een eind aan…

Naam Kimbo
Ras Kruising
Geslacht Reu
Geboortedatum 2012
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 6 kg

Omschrijving Kimbo

Daar zit je dan! Je bent 10 jaar oud, altijd bij een meneer in huis gewoond en je eigenaar is nu te oud om voor je te zorgen. Familieleden willen je niet! Dus dan beland je in de shelter van Puntanimals. Je vacht zit onder de klitten, waarschijnlijk ben je al een tijdje niet meer goed verzorgd. Gelukkig konden ze je meteen lekker scheren en knippen zodat je er nu weer als een jongeman uitziet. Maar nu moet je wel de aandacht delen met heel veel andere honden. Op je oude dag is het lastig om je nog helemaal aan te passen! Laten we hopen dat er snel een liefdevol nieuw baasje voor je komt waar je jouw laatste jaren nog mag doorbrengen!

 

Kimbo verblijft sinds 19-8 in een Spaanse opvanggezin. Daar maakt hij geen problemen met de andere honden en ook de kat laat hij met rust. Ook is hij zeer zachtaardig tegen het konijn.

 

Update 27 November:

Kimbo is een heerlijk, vrolijk hondje en gaat goed met alle andere honden, groot en klein. Ook tegen kinderen is hij erg lief. Voor zijn leeftijd is hij nog behoorlijk actief en hij geniet dan ook van de wandelingen en het rennen op het strand.

Kimbo heeft wel wat gezondheid-issues: zijn schildklier werkt niet goed en hiervoor krijgt hij medicatie. Ook werken zijn nieren niet helemaal goed. Dit is niet verontrustend maar hij krijgt hiervoor wel speciaal dieetvoer. Hiermee zijn beide aandoeningen goed onder controle

 

Update februari 2024:

Inmiddels is Kimbo bijna 12 jaar oud en nog altijd wacht hij op een forever-home

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

 

Wordpress Gallery Plugin Free