Karen

By Ilse van den Oetelaar, 13 augustus 2021

KAREN IS GEADOPTEERD!!

 

Karen verblijft al geruime tijd in de shelter.

Naam Karen
Ras Podenco kruising
Geslacht Teefje
Geboortedatum 2019 (schatting)
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 6-8 kg, volgt

Omschrijving naam Karen

Karen werd in november 2020 al opgenomen in de shelter van Puntanimals. Ze was toen hoogzwanger en beviel al snel van haar puppy’s.  Gelukkig zijn deze allemaal geadopteerd in Spanje. Ze was in het begin echt onzichtbaar binnen de shelter. Karen was heel bang en verstopte zich liever dan dat ze om een knuffel kwam vragen. De laatste maanden is ze enorm opgeknapt en kruipt ze uit haar schulp. Zoals op de filmpjes ook is te zien gaat ze er nu op uit met de vrijwilligers en laat ze zich zelfs aanhalen. We denken dat Karen nog een vrij jong hondje is. We zoeken voor Karen een fijn en stabiel huis, waar het niet al te druk is. Maar waar ze zich met geduld en begeleiding verder kan ontwikkelen en zichzelf kan zijn. Hoe ze met katten is weten we niet, maar dit kan altijd getest worden.

Update augustus 2021

Karen is steeds minder angstig en als ze mensen eenmaal goed kent dan blijkt ze aanhankelijk en gaat ze graag mee wandelen.

Als Karen geadopteerd wordt kan het dus enige tijd duren voordat ze gewend is.

 

sinds enkele maanden verblijft ook Alpha in de shelter. hij werd als angstige podenco binnengebracht en Karen heeft zich helemaal over hem ontfermd.

Ze vormen samen zo’n leuk stel dat we hopen dat ze samen geadopteerd kunnen worden.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.