Jote

By Ilse van den Oetelaar, 29 december 2017

JOTE IS GEADOPTEERD!!

Jote werd bijna 4 jaar geleden als jonge galgo gevonden in een veld, samen met zijn broer Taiwo. De galgo’s waren er niet slecht aan toe, behalve dat Jote een gebroken poot had…we vermoeden dat de jager hem daarom heeft achtergelaten.

Naam  Jote
Ras  Galgo
Geslacht  Rue
Geboortedatum  juli 2013
Gezondheid  Goed!
Gewicht/schofthoogte  26 kg, 70 cm hoog

 

Omschrijving Jote

Geestelijk waren beide honden in orde, ze hadden geen trauma’s en lieten zich goed meenemen naar de shelter. Taiwo werd vrij snel geadopteerd, maar kwam terug na een ernstig auto-ongeluk.

Omdat Jote als jonge hond met een gebroken poot in de shelter zat had hij weinig kans op een adoptie, ondanks het feit dat hij nog zo jong was. Toen zijn poot goed hersteld was, was hij inmiddels volwassen en werden zijn kansen op adoptie steeds kleiner. Inmiddels zijn we bijna 4 jaar verder en Jote wacht nog altijd op een adoptant. Net als Taiwo.

Jote is een vriendelijke hond die geniet van de aandacht die hij van de vrijwilligers krijgt. Hij gaat heel graag mee wandelen, het liefst samen met Taiwo en in veilig gebied kan hij dan loslopen en is hij gehoorzaam.

Jote plaatsen we liever niet bij katten.

Jote heeft net als Taiwo altijd contact gezocht met bezoekers in de shelter, maar de laatste tijd lijken de broers zich wat meer terug te trekken, alsof ze de hoop op adoptie wat hebben opgegeven.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.