Ikon

By Ilse van den Oetelaar, 8 mei 2024

Ikon is een sociale middelgrote hond met een knappe kop!

Naam Ikon
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum Medio 2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte schatting: 47 cm

Omschrijving Ikon

Ikon verscheen helemaal alleen langs de straten van een dorpje in Huelva. En ondertussen wacht hij al meer dan een jaar bij Puntanimals op een familie. Niemand die hem ziet, niemand die hem opmerkt tussen al de andere honden. Wellicht is het zijn stoere uiterlijk waardoor het mensen wat afschrikt om hem te adopteren? Hij lijkt veel groter dan hij is maar hij is maar rond de 45 cm hoog. 

Ikon heeft echt een heel fijn karakter. Hij is heel sociaal naar mensen toe en vraagt de hele tijd aandacht van de vrijwilligers.  Ikon geniet ervan om mee te gaan wandelen. Hij kan erg goed opschieten met de andere honden in de shelter en vindt het fijn om met hen te spelen. Hij maakt geen ruzie of problemen, dat zegt heel wat want de shelter zit inmiddels overvol.

We hopen dat iemand kan zien wat voor een fijne hond Ikon is zodat ook hij eindelijk de shelter mag verlaten. Uiteraard kunnen we nog alle vragen stellen die er wellicht leven, ook een kattentest kan gedaan worden. 

 

Mei 2024:

Een vrijwilliger is gaan wandelen met Ikon. Ze noemt hem een blije hond, die gek is op mensen. Buiten gaat hij prima met de andere honden. Binnen in de shelter vertoont hij baknijd waardoor hij genoodzaakt in de shelter apart zit in een eigen kennel,

Hij houdt erg veel van zwemmen.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.