Gorrion

By Ilse van den Oetelaar, 4 februari 2022

GORRION IS GEADOPTEERD!!

Naam Gorrion
Ras Galgo Español
Geslacht Reu
Geboortedatum 1-4-2016
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 25 kg (schatting)

Omschrijving Gorrion

Gorrion is sinds januari 2022 in een opvanggezin in Nederland. Dit is wat het opvanggezin over hem meldt

 

Dit is Gorrión, een prachtige galgo reu van bijna 6 jaar oud (01-04-2015). Hij is nu ruim een week bij ons in de opvang.
Allereerst is hij een plaatje met zijn prachtige tekening op zijn vacht. Hij in huis erg rustig en is erg respectvol naar onze eigen 2 galgo’s. Hij is echt ontzettend lief en als hij geaaid wordt geniet hij daar zo intens van. Wandelen doet hij ook ontzettend graag en ondanks dat hij graag slaapt, wordt hij meteen wakker voor de wandeling.  Hij is dan ook heerlijk uitbundig en aan het kwispelen, als hij terug komt van de wandeling is het net een grote pup en huppelt hij blij in het rond! Als je in de ochtend beneden komt en hem begroet, begroet hij je met een grote glimlach. Wij verwachten dat met rustig opbouwen hij prima alleen kan blijven mits hij met een andere hond is. Hij is erg lief en voorzichtig met kinderen. Aan de riem loopt hij gewoon rustig met je mee. Hij is een heerlijke kroeldoos en als hij gewend is zal hij graag bij je komen voor knuffels en aandacht. Hij is ook zindelijk. Gorrión heeft een lief en grappig karakter.
Dingen waar je rekening mee moet houden als je Gorrión wil adopteren: Hij heeft een groot jachtinstinct en kan absoluut niet met katten. Buiten is hij erg alert. Kleine honden is hij erg selectief  in, dus dat is iet om rekening mee te houden. Gorrión lijkt absoluut geen fijn leven te hebben gehad en kan schrikken van bepaalde geluiden of aanrakingen. Maar laat dat je alsjeblieft niet afschrikken, toen hij net bij ons was en hoe hij nu is, is al een groot verschil. Geduld en liefde is voor hem het grote sleutelwoord en we weten zeker dat je dan een vriend voor het leven erbij hebt!
Voor hem zou het dus heel fijn zijn als er al een stabiele galgo in zijn adoptiegezin is, omdat wij zien dat hij met onze andere twee zijn zelfvertrouwen groeit. Hij wil namelijk echt heel graag geliefd worden, maar dat betekent dat hij even over zijn eigen drempel heen moet.  Maar je ziet dat hij echt heel graag wil, alles rustig op zijn eigen tempo. 

Heeft u  een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.