Gitana

By Ilse van den Oetelaar, 17 december 2023

Gitana is één van de bijzondere gevallen uit de shelter van Puntanimals..

Naam Gitana
Ras Kruising Galgo
Geslacht Teefje
Geboortedatum 2018
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte volgt

Omschrijving Gitana

Gitana is één van de bijzondere gevallen uit de shelter van Puntanimals. Maar de vrijwilligers gooien de handdoek niet in de ring! Ze zijn ervan overtuigd dat Gitana een liefdevol huis kan vinden bij mensen die haar een kans kunnen geven.

GiTANA bracht meer dan 3 jaar alleen op straat door, en zocht haar kostje bij elkaar. Dit maakte haar een tot een wantrouwige hond. Gelukkig werd ze ook steeds gevoerd door een aardige vrouw. Nu zit ze al ruim een jaar in de shelter en hier is ze niet op haar gemak. Ze ligt in een mand en tegen de muur en beweegt haast niet. Ze vindt het spannend om te eten als er vrijwilligers bij zijn. 

Ze doet nooit lelijk tegen de vrijwilligers of de andere honden, ze wil gewoon in een rustig hoekje blijven en de dagen voorbij laten gaan. We zijn erg verdrietig dat zij ouder wordt zonder te genieten van de liefkozingen, liefde en warmte van het leven bij een gezin.

GiTANA is 5 en we zoeken voor haar een plek met geduld, zonder stress, met mensen die haar de ruimte geven en weten dat het een kwestie van tijd en liefde is. Tijd die ze in de opvang helaas niet aan haar kunnen besteden. Wil je meer weten over Gitana? Stuur ons een mail met de vragen zodat we verdere informatie over haar kunnen geven.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.