Giotto

By Ilse van den Oetelaar, 30 juli 2023

Giotto is gereserveerd voor een adoptant in Frankrijk.

Naam Giotto
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum geschat december 2022
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 50-55 cm

Omschrijving Giotto

Deze lieve jonge hond zijn naam is Giotto. In februari dit jaar werd Giotto, samen met zijn broers en zus, opgenomen bij Puntanimals. Hij is het broertje van Rafaello, voor hem vonden we al een adoptant.

Hoewel zijn broers en zus inmiddels hun nieuwe families hebben gevonden, wacht Giotto nog steeds op zijn perfecte match voor adoptie. Het is voor ons een raadsel waarom hij nog niet geadopteerd, want het pleeggezin kan alleen maar positieve dingen over hem vertellen. Hij is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig kerel die veel van spelen houdt.

Giotto verblijft momenteel in een pleeggezin, waar hij harmonieus samenleeft met andere honden en een kat. Hij gedraagt zich uitstekend in hun gezelschap. Hij is gek op mensen en houdt enorm van knuffelen. Giotto is heel erg lief voor alles en iedereen. Hij kan samen met de andere honden ook al even alleen thuis. Iedereen die hem ontmoet, wordt betoverd door zijn zachtaardige karakter en vriendelijke aard.

We hopen dan ook dat er een familie heel snel inziet wat voor een leuke hond hij is zodat ook hij zijn koffertje mag pakken en afreizen naar zijn forever home!

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.