Espuma

By Ilse van den Oetelaar, 13 januari 2022

ESPUMA IS GEADOPTEERD!!

 

Dit is de lieve Espuma. Lees haar bijzondere verhaal.

Naam Espuma
Ras Labrador kruising
Geslacht Teef
Geboortedatum 2017
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 18 kg, volgt later

Omschrijving Espuma

Espuma heeft in haar leven al heel wat meegemaakt. Een jaar of twee geleden werd ze gered van Las Dunas, een beruchte plek waar veel verwaarloosde honden worden gevonden. De zogenaamde ‘eigenaar’ houdt hier heel veel honden die vaak vastgebonden zitten en zeer slecht worden verzorgd. Ze was hoogzwanger toen ze werd gered, maar ontsnapte echter en liep 10-15 kilometer terug naar Las Dunas. Hier heeft ze haar puppy’s gekregen. Uiteindelijk is ze hier pas een jaar later weer gevangen. Meerdere pogingen zijn gedaan om haar te pakken, maar iedere keer mislukte dat.
Nu zit ze eindelijk veilig in de shelter. In het begin was ze verlegen en angstig. Maar dankzij de goede en liefdevolle verzorging van de vrijwilligers vindt ze het nu fijn om buiten te wandelen en om aandacht te krijgen. Ze is sociaal en rustig naar de andere honden.
Espuma heeft een fijne en geduldige eigenaar nodig die begrijpt dat ze nog veel onzichtbare littekens heeft. Waarschijnlijk is het fijn voor haar als er al een andere hond aanwezig is die haar de weg wijst in haar nieuwe leven. Want ze verdient nu het mooiste leven dat er bestaat!

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.