Diana

By Ilse van den Oetelaar, 30 september 2022

 DIANA IS GEADOPTEERD!!

Diana is in Nederland

Naam Diana
Ras Galgo español
Geslacht Teefje
Geboortedatum 22-05-2013
Gezondheid Goed! Bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte normale galgo-maat, 23 kg

Omschrijving Diana

Dit is de ge-wel-di-ge Diana. Ze is nu ruim 9 jaar en is haar hele leven gebruikt om pups te produceren voor een jager. Een paar maanden geleden had deze man een ” opruiming” en deed 4 van zijn oudere teven weg. Hij kon ze niet meer gebruiken dus..weg ermee.

Het waren Orgullosa, Favorita, Mona en Diana. Orgullosa is in middels in NL geadopteerd. Mona is de dochter van Diana en ze waren heel graag in elkaars gezelschap. Uiteraard hadden we ze het liefst samen laten blijven maar dat maakte een adoptie zowat onmogelijk. Zeker vanuit Spanje. Daarom hebben wij de kansarme Diana alvast in opvang te laten komen zodat iedereen kan zien hoe geweldig ze is (en hopen we uiteraard dat Mona later ook mag komen…) Op een paar foto’s zie je ze samen in Spanje.

Update 11-11-2022

Diana is nu een maand in Nederland en het is echt een hele fijn hond: ze is in huis rustig aanwezig, maakt geen problemen met andere honden of katten. Is nieuwsgierig en lief naar kinderen. Ze is zindelijk en heeft een goede conditie waardoor ze veel jonger lijkt dan 9 jaar. Ze geniet van de lange wandelingen. Ze is gezond.

Eigenlijk alleen maar positieve dingen dus.

Diane is  9 maar galgo’s kunnen een hoge leeftijd bereiken: 13-14-15-16 jaar is geen uitzondering. Dus een adoptant kan nog lange tijd genieten van Diana en Diana kan nog heel veel genieten in haar leven.

 

 

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

WordPress Image Gallery Plugin