Dana

By Ilse van den Oetelaar, 10 januari 2024

 DANA IS GEADOPTEERD!

 

DANA IS IN NEDERLAND!!

 

Dana is beagle-kruising van ongeveer 8 jaar

Naam Dana
Ras Beagle-mix
Geslacht Teefje, gesteriliseerd
Geboortedatum 10 januari 2016
Gezondheid Goed
Gewicht/schofthoogte 19 kg, 40 cm (nog te zwaar)

Omschrijving Dana

Ontmoet Dana: Een liefdevolle Beagle op zoek naar een thuis!  

Dana, een bijna 8-jarige (mix?) Beagle, heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Ooit achtergelaten door haar vorige eigenaar in Spanje, vond ze haar weg naar de zorg van een dierenarts. Vermoedelijk werd ze niet langer gewaardeerd als jachthond en had haar vorige eigenaar andere verwachtingen. Dana, met haar kenmerkende hangbuikje, draagt mogelijk het verleden van een fokteefje met zich mee. Gelukkig vond ze een veilig toevluchtsoord in een Spaans asiel. 

Nu straalt Dana in Nederland, waar ze wordt gekoesterd door een warm opvanggezin. Als een echte huishond heeft ze zich moeiteloos aangepast en gedraagt ze zich als een allemansvriendin. Sociaal naar zowel mensen als andere honden, heeft Dana bewezen dat ze liefde en genegenheid te over heeft. Haar onmiddellijke zindelijkheid, enthousiasme voor autoritten en liefde voor wandelingen maken haar de perfecte metgezel. 

Ondanks haar verleden blijft Dana positief en is ze niet angstig geworden. Ze heeft een speciale voorkeur voor mannen, wat haar charmant en speels maakt. Hoewel ze wat te zwaar is, is Dana klaar voor een nieuw hoofdstuk in haar leven. Met de juiste hoeveelheid beweging zal ze snel weer in topconditie zijn. 

Dana wacht met een open hart op de adoptie die haar voor altijd thuis zal bieden. Als je op zoek bent naar een liefdevolle, vriendelijke hond die klaar is om jouw leven te verrijken, overweeg dan Dana een kans te geven. Samen kunnen jullie nieuwe avonturen beleven en een onbreekbare band opbouwen. 

Neem contact met ons op en ontdek hoe Dana jouw leven kan veranderen.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

Wordpress Gallery Plugin Free