Candela

By Ilse van den Oetelaar, 15 maart 2017

CANDELA IS GEADOPTEERD!!

Candela heeft geen fijn leven gehad. Maar gelukkig kon ze gered worden en nu verblijft ze veilig in de shelter. Het is een zeer aandoenlijk, lief hondje! Je gunt haar echt het allerbeste!

Naam Candela
Ras Mix
Geslacht Teefje
Geboortedatum Juni 2014
Gezondheid Goed
Gewicht/schofthoogte  10 kg. 37 cm hoog

 

Omschrijving Candela

Candela werd door haar eigenaar zeer slecht behandeld en geslagen. Een vrouw die hiervan wist heeft hem herhaaldelijk gevraagd Candela af te staan, maar dat deed hij niet. Candela kreeg 2 maal een nestje maar de pups waren plotseling allemaal verdwenen. De vrouw bleef vragen om Candela, maar de eigenaar bleef  ‘Nee’  zeggen. Tot ze op een dag Candela verlaten op straat aan trof, angstig en hongerig, en de vrouw heeft zich onmiddelijk over haar ontfermd. Candela verblijft sindsdien in de volle shelter waar ze haar zoveel mogelijk met liefde omringen. Candela laat zien dat ze heel vriendelijk is, wel wat verlegen en daarmee, helaas, ook wat onzichtbaar voor bezoekers. Candela staat nu eenmaal niet vooraan als er mensen voor een hondje komen kijken… We hopen dat er zich toch iemand voor haar zal melden. Candela verdient het immers.

Candela gaat graag mee wandelen en kan dan, in een veilige omgeving, loslopen. Ze is niet bang voor harde geluiden. Met de andere honden in de shelter maakt ze nooit problemen.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.