Campana

By Ilse van den Oetelaar, 13 maart 2021

Campana is een bijzondere hond die al lange tijd in de shelter verblijft.

 

Naam Campana
Ras Mix
Geslacht Teefje
Geboortedatum 2015-2016
Gezondheid Goed, recente bloedtesten worden gedaan
Gewicht/schofthoogte volgt

Omschrijving Campana

Campana is een hond die waarschijnlijk geboren en getogen is op straat. Daar werd ze 3 jaar geleden gevonden met haar pups. Haar pups konden in de shelter goed gesocialiseerd worden.  Haar zoontje Boqueron woont al enige jaren in Nederland.  Campana was echter erg angstig en er werd lange tijd gedacht dat ze nooit aan mensen zou kunnen wennen. Ze werd bij een vrijwilligster in huis genomen maar ze probeerde alsmaar te ontsnappen. Ze ging dan terug richting de shelter en werd daar dan bijvoorbeeld na enkele dagen onder een geparkeerde auto gevonden.

De vrijwilligers hebben altijd zoveel mogelijk aandacht besteed aan Campana. Ze blijkt haar vertrouwen in mensen gevonden te hebben en geniet nu van de aandacht, aanrakingen en de wandelingen.En nu, na drie jaar, is ze klaar voor adoptie!

Het is duidelijk dat we voor Campana een bijzonder adoptant zoeken. Iemand die haar alle tijd geeft om te wennen, die begrijpt dat ze mogelijk veel tijd nodig heeft en die vooral goed oplet dat ze, zolang ze nog angstig is, niet ontsnapt.

Een stabiele hond zou voor haar heel steunend kunnen zijn.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

 

 

Campana met pups, 2019