Billy Casa

By Ilse van den Oetelaar, 2 september 2017

 BILLY-CASA IS GEADOPTEERD!!

Deze schitterende podenco ibicenco is 1 jaar oud en is als hondje van enkele maanden oud  gevonden met schotwonden in zijn nek. Hij is daarvan helemaal hersteld en wacht al een paar maanden op een adoptatiegezin. Hij wordt Billy Casa genoemd.

Naam  Billy Casa
Ras  Podenco Ibicenco
Geslacht  Reu
Geboortedatum  3 september 2016
Gezondheid  Goed, zie tekst
Gewicht/schofthoogte  28 kg, 75 cm hoog, 80 cm lang

 

Omschrijving Billy Casa

Billy werd in februari in een dorp naij Cádiz gered van de straat. Hij liep daar rond met schotwonden in zijn nek. Hij liet zich meenemen door een vrijwilligster en sindsdien verblijft hij bij haar thuis.

Billy is een vrolijke, speelse jonge hond die erg vriendelijk is naar mensen. Ook kinderen vindt hij leuk. Met de andere honden in huis maakt hij nooit problemen en hij laat de katten met rust.

Het is een probleemloze hond: hij blaft niet, sloopt niet, lijkt niet getraumatiseerd en is niet bang voor harde geluiden of onbekende dingen. Hij loopt goed mee aan de lijn, maar loslopen, rennen in een veilige omgeving vindt hij helemaal geweldig.

Onlangs is Billy bij de dierenarts geweest en bij een zogenaamd quick-test werd hij positief getest op erlichea en is er direct met de behandeling begonnen. Een uitgebreide bloedtest zal na deze behandeling volgen

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.