Bichito

By Ilse van den Oetelaar, 13 maart 2023


ER IS EEN AANVRAAG VOOR BICHITO

Naam Bichito
Ras Mix (zie tekst)
Geslacht Reu
Geboortedatum 15-12-2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 19,5 kg, 40 cm

 

WE ZIJN MET GROE SPOED OP ZOEK NAAR EEN OPVANGER/ADOPTANT :

  • met ervaring
  • die duidelijk en consequent is
  • die met Bichito wil werken
  • zonder kleine of drukke kinder
  • zonder katten

 

Omschrijving Bichito

Knappe jonge Bichito is enorm leergierig!

We zoeken voor Bichito een ervaren baas die het leuk vindt om met deze knapperd te gaan werken. Bichito heeft alle potentie om zich te ontwikkelen tot een fantastische hond. Hij zit op dit moment in een gastgezin in Belgie! 

Bichito, of Oco zoals hij wordt genoemd is een super lieve hond die heel graag knuffels geeft en tegen je aanligt op de bank. Hij wil altijd in je buurt zijn. Hij verhaart totaal niet! Misschien zit er wel een beetje Spaanse waterhond in. 

Met andere honden binnen het gezin is er geen enkel probleem. Met katten gaat het niet dan komt er een jachtinstinct naar boven en wil hij het liefst achter ze aangaan. We plaatsen Bichito liever niet met kleine kinderen. Als kinderen gaan rennen wil hij het liefst achter ze aangaan. Met grotere kinderen is er geen enkel probleem. De zoon in het gezin is honden gewend en hij is stapelgek op de jongen.

Hij verdraagt geen drukte, hij wordt dan prikkelbaar. We denken dat dit onzekerheid is. Hij weet niet goed hoe hij met de prikkels om moet gaan. 

Bichito heeft behoefte aan structuur, duidelijkheid en consequent gedrag van zijn baasje. Hij gaat steeds beter luisteren en weet als hij iets niet mag. Als hij tegenwoordig iets in zijn bek heeft is dit bijvoorbeeld prima af te pakken. Hij laat het zelfs al los. 

Binnenshuis en waar rust is is hij een enorm lieve en rustige hond die graag in iemands aanwezigheid is.  Buiten lopen aan de riem in aanwezigheid van andere honden vindt hij nog lastig. Hij valt dan uit naar de honden. 

Snoepjes of iets te eten neemt hij zeer rustig aan. Hij is ook perfect zindelijk. Ook autorijden vindt hij prima, als hij maar bij je kan zijn. 

Bichito is  een geweldig lieve hond waar perfect mee te werken valt en die zeker dingen aan kan leren of afleren als je stevig in je schoenen staat. Ook het alleen zijn gaat steeds beter, samen met de andere honden lukt dit goed. Bichito is een super lieve zachte hond die graag aandacht heeft en knuffelt.  

In het gastgezin merken ze dat hij enorm snel leert en het ook leuk vindt om te leren. 

We zoeken voor Bichito dus een baas die stevig in zijn of haar schoenen staat en de uitdaging aan wil gaan om hier een geweldig leuke en stabiele hond van te krijgen. 

Bichito is in Spanje op straat gevonden en heeft hier ook in een gastgezin gezeten. Hier leefde hij ook met andere honden en was hij heel sociaal.

 

 

 

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.