2017-06-11-PHOTO-00001478

Bekka

By Ilse van den Oetelaar, 4 maart 2017

 BEKKA IS GEADOPTEERD!!!

 

Bekka is een triest voorbeeld van een hondje dat lange tijd leefde aan een ketting. Ze zat vastgeketend in een betonnen blok en meer dan wat brood en water kreeg ze nauwelijks. Toen Bekka gered kon worden was haar vacht helemaal vervild en vuil en vol ongedierte . In de protectora blijkt dat het een heel lief en aanhankelijk hondje is. We zoeken een fijn huis voor haar.

Naam Bekka
Ras Mix Waterhond
Geslacht Teefje
Geboortedatum 3 á 4 jaar oud
Gezondheid Goed, zie tekst
Gewicht/schofthoogte  8 kg, maar moet nog wat aankomen

Omschrijving Bekka

De foto’s tonen in wat voor vreselijke omstandigheden de hondjes verbleven en hoe Bekka er aan toe was….
Bekka zat vastgeketend aan de muur van het betonnen hok waar Dolca met haar pups werden gevonden. Ze was heel liefdevol naar Dolca en haar pups: ze mochten bij haar in het betonnen blok geboren worden en opgroeien.

Na een flinke scheer- en wasbeurt zag men pas wat voor fijngebouwd hondje Bekka is. Ze was en is nog altijd wat te mager. Ze eet heel goed en in de protector wil men de dierenarts verder laten onderzoeken wat de oorzaak is van dat lage gewicht. Bekka maakt een gezond indruk en de bloeduitslagen zijn goed, maar  haar milt blijkt wat rood gekleurd te zijn, dit moet verder onderzocht worden.

Zij was in het begin naar mensen iets terughoudender maar inmiddels komt zij ook naar je toe, wil ze graag in je nabijheid zijn en ze begint steeds vrijer te worden. Zij kan prima met de andere honden in de protectora samenzijn en ook met de katten maakt ze nooit problemen. Omdat ze altijd in de nabijheid van andere honden is en zich hier aan optrekt zou het fijn zijn als er al een hond in het adoptiegezin is.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.