Batman

By Ilse van den Oetelaar, 19 maart 2023

Batman is geadopteerd!!

 

Batman werd gevonden omdat hij aangereden werd.

Naam Batman
Ras Labrador
Geslacht Reu
Geboortedatumfebruari 2019 Februari 2019
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte 50 cm, 30 kg

Omschrijving Batman

Deze knappe labrador zit bij een gastgezin in Nederland. Wat een fijne hond is dit. Hij heeft een stoere naam maar een hele zachte inborst.
Hij draait meteen goed mee in het gastgezin, alsof hij niet anders is gewend. Waarschijnlijk heeft hij in Spanje al bij een familie gewoond. Dat merken ze aan alles.
Hij is speels, loopt goed mee aan de lijn en is zindelijk. Hij gaat ook goed met de paarden om die daar wonen en met de andere reuen.
In Spanje is hij begin januari op straat gevonden nadat hij was aangereden door een auto. Hij was toen gewond en is direct geopereerd aan botbreuken in zijn poot. Helaas had hij geen chip en kwam er niemand naar hem vragen. Hij heeft gelukkig mogen herstellen in een pension. Maar daarna moest hij naar de shelter. We zijn heel blij dat hij nu al in een gastgezin in Nederland zit zodat iedereen kan komen kennismaken met deze mooie hond.

Het is echt een gezellige hond die maar blijft kwispelen. Hij is op dit moment wel wat zwaar, dus met voldoende beweging en goede voeding gaat dat vast snel beter. Dat zal ook helpen bij het verdere herstel van zijn poot. Als hij rent dan belast hij deze nog niet volledig.

Batman heeft Ehrlichia, veroorzaakt door de beet van een teek. Hij krijgt hiervoor een antibiotica kuur. Na deze kuur is hij hiervan genezen.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

Wordpress Gallery Plugin Free