Ariel

By Ilse van den Oetelaar, 18 november 2018

 ARIEL IS GEADOPTEERD!!

Ariel is een basset van ongeveer 2,5 jaar oud.

Naam Ariel
Ras Basset
Geslacht Teefje
Geboortedatum Voorjaar 2016
Gezondheid Goed, zie tekst, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte volgt

 

Omschrijving Ariel

De eigenaren van Ariel konden/wilden haar niet langer hebben en gaven haar weg aan een andere familie. Deze brachten haar naar een pension toen bleek dat ze in huis geplast had. Ze betaalden het pension slechts voor 1 week en zo kwam Ariel tenslotte in de protectora terecht.

Ariel is een vrolijke speels hond, die rustig aanwezig is maar ook van een wandeling houdt.  De adoptant zal aandacht moeten besteden aan zindelijkheidstraining, want soms doet Ariel een plasje in huis, maar in de drukke protectora kan dit niet echt goed getraind worden, terwijl dat bij dit ras vaak juist wat extra aandacht behoeft.

Volgens de eigenaren heeft ze aan een van haar voorpoten dysplasie maar ze heeft geen pijn, en loopt niet mankt. Er zal een röntgenfoto gemaakt worden om te kijken wat er precies aan de hand is, want het kan ook als reden zijn opgegeven om haar weg te doen.

Momenteel heeft ze wat ontstoken ogen. maar dit lijkt niet ernstig en ze wordt er voor behandeld.

Ze is heel sociaal naar de andere honden en vriendelijk voor mensen. Ze is liever niet helemaal alleen. Daarom zou het fijn zijn als er in het adoptiegezin al een andere hond is. Bassets zijn namelijk echte roedel-dieren.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.