Alvarito

By Ilse van den Oetelaar, 4 mei 2024

ALVARITO IS GEADOPTEERD!!

Naam Alvarito
Ras Praagse Rattler/ kruising
Geslacht Reu
Geboortedatum begin februari 2024
Gezondheid Goed
Gewicht/schofthoogte in de groei, volwassen geschat: 35 cm

Omschrijving Alvarito

Dit kleine kruimeltje heet Alvarito. Zodra je hem ziet, smelt je meteen! 

Kleine Alvarito werd door zijn eigenaar naar de dierenarts gebracht en achtergelaten. 

De man vertelde dat hij ziek was en zich nu grote zorgen maakte, hij vroeg zich wat er met Alvarito zou gebeuren als hem iets ernstigs zou overkomen. Dus jong als hij was moest hij al snel van huis wisselen.
Gelukkig kwam hij op een goede plek terecht, want deze dierenarts is vrijwilliger bij de shelter. Hij wordt momenteel liefdevol verzorgd door hen.

Alvarito is een klein, sociaal en opgewekt hondje. Hij deelt zijn thuis met meerdere honden en een kat, waar hij uitstekend mee opschiet. Uiteraard is hij nog jong en heeft hij nog veel te leren.
Het is een Praagse Rattler of een kruising. Op internet is veel over het ras te lezen. De Praagse Rattler is een energiek en leergierig hondje met een groot jachtinstinct. Het zijn hele sociale hondjes, maar hebben absoluut mentale uitdaging nodig. 

Voor kleine Alvarito zijn we op zoek naar een gezin dat zich realiseert dat het opvoeden van een puppy veel tijd, geduld en energie vergt. En die zich hebben ingelezen in het ras of het ras al kennen. Een thuis waar hij alle liefde en zorg krijgt die hij verdient, om uit te groeien tot een gelukkige en evenwichtige volwassen hond.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.