Nele

By Ilse van den Oetelaar, 20 augustus 2024

Is gereserveerd voor Spanje!

Nele is een mooie bordercollie

Naam Nele
Ras Border collie (mix)
Geslacht Teefje
Geboortedatum geschat 2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte geschat 50 cm

Omschrijving Nele

Nele is een prachtige border collie dame. Ze werd enkele weken geleden alleen gevonden in een dorpje in Spanje. Ze verblijft nu bij een vrijwilliger van het asoel, maar gaat wellicht binnenkort toch naar de shelter. Nele leeft nu samen met verschillende andere honden; teefjes, reutjes, groot en klein.  Ze kan het met alle honden erg goed vinden. Ook is ze heel erg sociaal naar mensen toe.

Nele gedraagt zich niet angstig, maar omdat we haar verleden niet kennen, houden we er wel rekening mee dat bepaalde zaken nog nieuw gaan zijn voor haar. Zo weten we niet hoe ze zich verder gaat ontwikkelen.

Border Collies zijn actieve en zeer intelligente honden die veel beweging, maar ook mentale uitdaging nodig hebben. We zijn daarom voor Nele op zoek naar mensen die de karaktereigenschappen van een border collie kennen en ervaring mee hebben en die rekening kunnen houden met de behoeftes hiervan. Daarnaast is het goed te beseffen dat Nele al een verleden heeft en dat dit betekent dat ze rust, structuur en positieve begeleiding nodig zal hebben als ze eenmaal is geadopteerd.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.