Dalet

By Ilse van den Oetelaar, 12 januari 2017

DALET IS GEADOPTEERD!!!!

Deze mooie Galga heet Dalet. Ze is ongeveer 6 jaar oud en superlief. Dalet is positief getest op Leishmania maar heeft geen ziekteverschijnselen. Dalet is lief voor mensen, honden én katten!

Naam Dalet
Ras Galgo Espanol
Geslacht Teef
Geboortedatum 2011
Gezondheid Goed, Leishmania positief
Gewicht/schofthoogte 20 kg

 

Omschrijving Dalet

Dalet werd ruim 2,5 jaar geleden gevonden op een industrieterrein. Ze was erg mager en ziek. Ze werd in het huis van onze samenwerkende dierenarts opgenomen waar bleek dat ze helaas Leishmania heeft. Uiteraard werd ze hiervoor direct behandeld en staat ze nu onder controle.

Dalet is een superlieve galgo van 6 jaar oud. Ze is heel aanhankelijk. In het opvanggezin kan ze goed overweg met de andere honden. Ze is heel lief voor de 4 katten in het opvang gezin.

De dierenarts hoopt dat Dalet wordt opgenomen in een liefdevol gezin die haar de aandacht en vooral de knuffels kan geven die ze verdient, want honden met Leishmania hebben een eigen plekje juist zo hard nodig.

Als u Dalet die plek kunt bieden en daarmee kiest om een hondje met leishmania te adopteren neemt u dan contact met ons op.

Voor informatie over leishmania: leishmania

UPDATE 25 maart 2017:

Dalet verblijft nog altijd bij haar opvanggezin. Omdat Dalet hersteld is en geen ziekteverschijnselen heeft, heeft ze nu behoefte aan fijne wandelingen en samen dingen ondernemen. Helaas is daar in het opvanggezin geen tijd voor. Ze gunnen Dalet een eigen plekje waar ze als fitte hond haar leventje kan leiden.

Dalet is echt superlief en kan prima bij katten geplaatst worden.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.