Jazz

By Ilse van den Oetelaar, januari 5, 2019

Jazz is een prachtige galgo vanmedio 2017. Hij werd vastgebonden aan een lantaarnpaal gevonden..

Naam Jazz
Ras Galgo
Geslacht Reu
Geboortedatum 10 juni 2017
Gezondheid Goed: zie tekst!
Gewicht/schofthoogte 68 cm, 31 kg

 

Omschrijving Jazz

Jazz werd 18 december gevonden en meegenomen naar de opvang. Jazz maakt geen getraumatiseerde indruk. Hij is vriendelijk naar mensen, is graag bij ze in de buurt en is niet angstig, ook niet voor harde geluiden. Hij is waarschijnlijk van een jager geweest. Hij is gewend om aan de lijn te lopen.

In de opvang is hij rustig aanwezig en heeft geen problemen met de andere honden. 4 januari is hij gecastreerd.

Jazz maakt een gezonde indruk, hij is groot en gespierd maar mag van de dierenarts nog wat aankomen in gewicht. Bloedonderzoek heeft uitgewezen dat hij een twijfelachtige score heeft op leishmania. Hij wordt nu behandeld met allopurinol en over enkele weken/maanden wordt het bloedonderzoek herhaald. Hij heeft geen symptomen van leishmania.

Degene die hem vond vertelde dat hij geen problemen heeft met katten, Zij heeft hem korte tijd bij haar in het appartement gehad waar ook katten waren.

Update 20-1-2019

Arme Jazz heeft een flinke beet opgelopen in de opvang. Daarom moet hij nu met een truitje of een kap om lopen. De wond is gelukkig niet ernstig.

Udate 27-4-2019

Het gaat goed met Jazz. Binnenkort worden de bloedonderzoeken herhaaldf. Hij maakt een gezonde indruk. Jazz is een lieve, aanhankelijk galgo, en zoekt (zoals vele galgo’s) in de opvang vooral de andere galgo’s op.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.