Ferrari

By Ilse van den Oetelaar, mei 6, 2018

FERRARI IS OPNIEUW TER ADOPTIE!!

Ferrari werd in januari 2018 geadopteerd naar een lang verblijf in de shelter. Hij was zeer welkom, maar helaas moeten we toch uitkijken naar een nieuw adoptiegezin

Naam  Ferrari
Ras  Galgo
Geslacht  Reu
Geboortedatum  19 maart 2012
Gezondheid  Goed
Gewicht/schofthoogte  24 kg, 65 cm hoog

 

Omschrijving Ferrari in Spanje

Ferrari is gered uit een berucht dodingstation waar hij was afgegeven door de jager. Hij was in zeer slechte conditie: veel te mager, vol littekens en wondjes en angstig. Het laatste kleine stukje van izjn staart was ontstoken en moest geamputeerd worden.

We hebben Ferrari een paar keer ontmoet en het is een hond die je niet zomaar vergeet. Hij is heel kalm en bescheiden en heeft een melancholieke blik in zijn ogen. We zijn er van overtuigd dat hij een geweldige huisgenoot zal zijn. Met de andere honden in de shelter heeft hij nooit problemen. Hij is onderdanig naar andere reutjes, hij doet altijd een stapje terug.

Hij gaat heel graag mee wandelen en kan dan in een veilige omgeving ook los lopen. Hij loopt goed mee aan de lijn en is dan niet bang voor het verkeer.

Wie geeft deze geweldige lieve hond een kans?

Update 10 Mei:

Ferrari verblijft in een opvanggezin. Binnenkort hopen wij meer over hem te kunnen vertellen. Gedrag in de shelter kan namelijk anders zijn dan in een opvanggezin.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.