Trueno

By Ilse van den Oetelaar, 26 april 2024

Trueno werd op een dag ingeleverd bij de shelter…

Naam Trueno
Ras Bodeguero
Geslacht Reu
Geboortedatum Medio 2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte geschat 8 kg, 40 cm

Omschrijving Trueno

Ondertussen verblijft Trueno al een aantal maanden in de shelter van Puntanimals. Hij werd afgestaan door zijn familie en we kunnen helaas alleen maar raden naar de reden hiervan.

Het wordt nu hoogtijd dat ook Trueno de shelter kan verlaten dus we gaan op zoek naar een fantastische familie voor hem. Trueno is een lieve, actieve, speelse hond die het goed kan vinden met de andere honden in de shelter. Ook naar mensen toe is hij heel sociaal en hij geniet van de aandacht die hij krijgt. Trueno houdt ervan om actief bezig te zijn, hij geniet ervan om samen gaan te wandelen. Hij Trueno met katten is, weten we nog niet, maar dit kan bij interesse getest worden.
Trueno is een bodeguero, een oud Spaans ras. Het is een volledige terriër. Ze zijn gefokt voor de jacht op muizen. Het zijn werkhonden en dit betekent dat ze houden van activiteit. Denkspelletjes, wandelen en sommige honden vinden agility bijvoorbeeld leuk. Het zijn honden die uitdaging nodig hebben zodat ze niet verveeld raken. Ze hebben vaak een behoorlijke dosis zelfvertrouwen. Het zijn verder hele lieve honden die ontzettend trouw en vriendelijk zijn.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.