Tranchete

By Ilse van den Oetelaar, 20 november 2022

Tranchete is als jong hondje samen met zijn broertje op straat gevonden

Naam Tranchette
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum 2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 25 kg, volgt later

Omschrijving Tranchette

Deze leuke hond met zijn bijzondere voorkomen, is samen met zijn broertje Quesito op straat gevonden. Ze lijken als twee druppels water op elkaar. Helaas zijn ze allebei op jonge leeftijd alweer achtergelaten. We hebben geen idee welke kruising hierin zit, wel weten we dat de vrijwilligers van de shelter hem omschrijven als een hele lieve en gekke pup. Hij is heel aanhankelijk en gaat lekker op zijn rug liggen om geaaid te worden. Het is hartverscheurend als deze mooie jonge honden al in het asiel moeten opgroeien. Daarom hopen we een heel fijn huis voor hem en zijn broer te vinden. Het zijn actieve en sterke broers. Maar ze zijn niet nerveus en rustig aanwezig.

 

Update November 2022

De broers zitten nu al meer dan een jaar in de shelter!

 

We hebben Tranchete en Quisito  begin november ontmoet en we zijn onder de indruk geraakt van hun mooie en rustige uitstraling. Ze hebben een heerlijk zachte vacht en zijn erg aanhankelijk, zonder opdringerig te zijn. Ze komen rustig een een knuffel halen en genieten dan van de aandacht.
De foto’s doen eigenlijk geen recht aan deze twee prachtige honden.
Ze hebben een zeer speciale kleur en hebben blauwe vlekken op hun tong. Ze zijn middenslag groot, vergelijkbaar met een labrador.
Ze zijn op elkaar gericht maar hoeven niet samen geplaatst te worden. Met andere honden zijn ze heel sociaal.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

WordPress Image Gallery Plugin