Tranchette

By Ilse van den Oetelaar, 28 november 2021

Tranchete is als jong hondje samen met zijn broertje op straat gevonden

Naam Tranchette
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum 2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 20 kg, volgt later

Omschrijving Tranchette

Deze leuke hond met zijn bijzondere voorkomen, is samen met zijn broertje Quesito op straat gevonden. Ze lijken als twee druppels water op elkaar. Helaas zijn ze allebei op jonge leeftijd alweer achtergelaten. We hebben geen idee welke kruising hierin zit, wel weten we dat de vrijwilligers van de shelter hem omschrijven als een hele lieve en gekke pup. Hij is heel aanhankelijk en gaat lekker op zijn rug liggen om geaaid te worden. Het is hartverscheurend als deze mooie jonge honden al in het asiel moeten opgroeien. Daarom hopen we een heel fijn huis voor hem en zijn broer te vinden. Het zijn actieve en sterke broers. We zoeken daarom voor hem wel een baas met ervaring en genoeg ruimte voor zijn energie.

Tranchette is nog een jonge pup, hij heeft dan ook voldoende tijd, aandacht en beweging nodig van een fijne baas die hier de nodige energie in wil steken. We zoeken adoptanten die zich bewust zijn van het feit wat een pup opvoeden betekent!
Als Tranchette volwassen is denken we dat hij zo rond de 20 kilo zal wegen, formaat Labrador. Natuurlijk weten we niet wat voor kruising in deze hond zit, maar mooi is hij zeker! Het lijkt wel of er een beetje herder en een beetje Labrador in zit.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.