Sara

By Ilse van den Oetelaar, 8 december 2017

Sara is helaas overleden…

Voor haar pups zoeken we nog adoptanten

Sara werd met haar pups gevonden in een oude rioolpijp. Gelukkig konden zij allemaal worden gered en veilig opgroeien in de Protectora. Voor deze dappere moederhond zoeken wij een adoptiegezin.

Naam  Sara
Ras  Mix
Geslacht  Teefje
Geboortedatum  3 a 4 jaar oud
Gezondheid  Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte  16 kg

 

 

Omschrijving Sara

Sara liep al lange tijd rond op een terrein waar haar eigenaren haar aan haar lot overlieten. Het terrein was groot en had heel veel plekken waar ze zich kon verstoppen en het duurde daarom echt maanden voordat Sara meegenomen kon worden. Toen ze haar, eindelijk, aantroffen in de pijp bleek dat ze tien pups had. Weer 10 straathonden erbij omdat een eigenaar zijn verantwoordelijkheid niet neemt. Protectora Arpa nam het hele gezin mee en had dus ineens 11 honden extra! Ze werden in een pleeggezin geplaatst want de pups waren nog heel kwetsbaar en ook Sara had rust nodig.

Door de goede zorgen zijn de pups allemaal uitgegroeid tot prachtige hondjes die waarschijnlijk net zo groot worden als Sara, een middenmaat, zo rond de 15 kg. Ze zijn nu ongeveer 3 maanden en hebben de inentingen gehad.

Sara was aanvankelijk erg op haar hoede, maar nu ze heeft ervaren dat de verzorgers alleen maar goede bedoelingen heben met haar en haar pups, wordt ze steeds aanhankelijker.

Wie geeft dit lieve hondje, dat zo dapper heeft gestreden voor haar 10 pups een fijne plek?

Belangstellenden voor haar pups kunnen zich ook melden!!

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.