Roscon

By Ilse van den Oetelaar, 16 januari 2024

Roscon is een vrolijke hond!

Naam Roscon
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum Geschat begin 2023
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte geschat 25 kg, 60 cm

Omschrijving Roscon

Op een dag begin januari 2024, werd Roscon gevonden. Gelukkig kwam het goede nieuws dat Roscon veilig werd opgevangen bij de vrijwilligers van Puntanimals.

Hoewel Roscon zijn verleden een mysterie blijft, heeft hij een heerlijke persoonlijkheid. In de shelter gedraagt hij zich allesbehalve angstig. Integendeel, hij is een ware levensgenieter: een grote, vrolijke hond met een hart vol liefde en een energieniveau dat aanstekelijk is. Zijn staart kwispelt vrolijk bij de aanwezigheid van vrijwilligers, en hij knoopt gemakkelijk vriendschappen aan met zijn mede-honden.

Wat Roscon’s interactie met katten betreft, weten we nog niets, maar bij interesse kan dit zeker worden getest. Het enige wat we zeker weten, is dat Roscon op zoek is naar een actieve familie die hem de nodige beweging en uitdaging kan bieden. Hij verdient een thuis waar hij kan leren wat het betekent om in België of Nederland te leven.

Maar, laten we niet vergeten dat Roscon mogelijk moet wennen aan een huiselijk leven en de bijbehorende situaties. Dit proces zal geduld en tijd vergen, en het is belangrijk dat zijn adoptiegezin zich bewust is van deze aanpassingsperiode. Met de juiste begeleiding zal Roscon echter ongetwijfeld opbloeien en zijn plekje vinden in het hart van zijn nieuwe familie.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.