Richard van de Rolling Stones

By Ilse van den Oetelaar, 11 juni 2021

Richard is een mooie reu uit het nest De Rolling Stones. Hij is erg lief en aanhankelijk

Naam Richard
Ras Mix-Mastin
Geslacht Reu
Geboortedatum april 2019
Gezondheid Goed
Gewicht/schofthoogte 30 kg

Omschrijving Richard

20 maart 2020:

Net als zijn broers en zusjes gaat hij heel graag me wandelen. In de shelter kan hij heel lui aanwezig zijn, maar wat stoeien met zijn broers vindt hij ook fijn!

 

Richard is lief voor de kinderen die de shelter bezoeken en die met hem gaan wandelen

 

Update juni 2021

 

Jagger en Richard waren als enige van het nest nog in de shelter. Brian verbleef in opvanggezin ivm behandeling van een aandoening.  Jagger en Richard waren erg verknocht aan elkaar en het was dan ook een moeilijke keuze om in te gaan op een adoptie-aanvraag voor Jagger. Maar iedereen begreep dat Jagger naar een geweldige plek zou kunnen gaan wonen en dat de broers dan toch gescheiden moeten worden. Het alternatief zou zijn: nog langer wachten op een gezamenlijk adres met het risico dat ze samen oud worden achter tralies….

Na lang overleg is besloten dat Jagger kan afreizen naar zijn adoptiegezin (waar helaas écht geen plek is voor Richard..) en dat we ons extra gaan inzetten om ook een plek te vinden voor Richard.

Brian mag bij zijn opvanggezin blijven.

Dus alle Rolling Stones hebben nu een eigen plek, op één na, Richard.

 

Richard is een grote, lieve speelse hond. Lief voor alle mensen en lief voor andere honden. hij gaat heel graag mee wandelen en rent dan lekker rond.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.