Prada

By Ilse van den Oetelaar, 21 juli 2017

PRADA IS GEADOPTEERD!!!

Prada is een lieve galgo van ongeveer 5 jaar oud. Ze heeft een triest levensverhaal en we gunnen haar een eigen plek. Helaas is dit mooie en vooral lieve hondje positief bevonden op leishmania maar de ziekte is goed onder controle.

Naam  Prada
Ras  Galgo
Geslacht  Teef
Geboortedatum  Maart 2012
Gezondheid  Positief op leishmania maar verder gezond
Gewicht/schofthoogte  17 kg

 

Omschrijving Prada

Prada behoorde toe aan een jager die haar gebruikte om pups op de wereld te zetten. De dierenarts heeft haar gevonden toen ze zwanger was en erg mager. Prada was ook erg bang. In de shelter konden ze haar nauwelijks aanraken, dan dook ze helemaal in elkaar. Ze bleek ook ziek te zijn, ze had een ernstige infectie.

Gelukkig kon is ze dankzij de goede zorgen in de shelter helemaal herstellen, maar bij een later bloedtest bleek dat ze positief was op Leishmania.

Voor deze aandoening wordt ze behandeld en het gaat nu erg goed met haar. De ziekte is nu niet meer actief.

Door alle goede zorgen heeft Prada de vrijwilligers leren vertrouwen. Het is een heel lief en aanhankelijk hondje met een rustig karakter. Met de andere honden heeft ze nooit problemen. Ze gaat graag mee wandelen en dan is ze gehoorzaam.

We zoeken voor haar een adoptant die begrijp dat juist een hondje als Prada heel veel liefde nodig heeft en dat een veilige omgeving met aandacht en regelmaat belangrijk voor haar zijn.

UPDATE 27-9

We hebben Prada ontmoet en we kunnen zeggen dat het een heel lief en aandoenlijk hondjes is. In de shelter maken ze zich wat zorgen over haar. ‘s nachts ligt ze niet in de ruimte waar allerlei mandjes en hokjes staan maar ligt ze in haar eentje in de loopruimte. Ze vermoeden dat de andere honden haar niet toelaten bij de ‘ bedjes’…

Ze waren erg blij toen er een aanvraag kwam uit spanje, maar helaas hebben ze niets meer van de belangstellende vernomen. Ze hopen dat Prada snel de shelter kan verlaten.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.