Paco

By Ilse van den Oetelaar, 31 augustus 2020

Paco werd samen met Fernanda afgegeven bij Puntanimals nadat hun eigenaar was overleden. Beide honden zijn hun hele leven samen geweest en ongeveer 10 jaar oud

Naam Paco
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum 2010
Gezondheid Goed, bloedtesten moeten nog
Gewicht/schofthoogte 30 kg

Omschrijving Paco

Paco en Fernanda waren de eerste dagen helemaal van slag: opeens zaten ze in een volle shelter… en hun baasje was er niet meer.

Maar beide honden lieten ook zien hoe flexibel ze zijn want ze pasten zich al snel aan aan de dagelijkse routine bij Puntanimals. Ze genieten ook van de spaarzame wandelingen.

We begrijpen dat het een bijna onmogelijke opdracht is om beide honden samen te laten adopteren: twee grote honden, twee senioren.

We hopen uiteraard dat ze samen kunnen blijven maar we begrijpen ook dat hun adoptiekansen  groter zijn als ze elk apart geadopteerd worden.

Paco is een rustig vriendelijk hond

 

Update 30 oktober 2021:

Paco en Fernanda zijn los gekomen van elkaar. Paco blijkt meer energie te hebben dan zijn en is nu ook veel met de andere honden in de shelter bezig. We hoopte dat Paco hierdoor meer kans zou maken op adoptie maar helaas….

 

Update 28 februari 2022:

In verband met de behandeling een zgn bloedoor (dragen van een kap) werd Paco enige weken geleden geplaatst in een residentie. Gelukkig mocht Fernanda ook mee. Fernanda fleurde hier helemaal weer op en ook Paco had het goed naar zijn zin. Helaas overleed Fernanda geheel onverwacht. Wat hadden we haar graag in een adoptiegezin geplaatst… maar helaas.

Laten we hopen dat het voor Paco wel werkelijkheid gaat worden.

 

Update 2 December 2022:

Wat een pech voor Paco: hij zat in een fijn opvanggezin maar helaas moet hij terug naar de shelter. Het opvanggezin had al heel lang een reis gepland en de hoop was dat Paco voor die datum geadopteerd zou zijn….maar helaas na bijna 1 maanden is er nog steeds geen eigen plek voor Paco en nu gaat zijn Foster toch echt op reis…

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

 

WordPress Image Gallery Plugin