Lobo

By Ilse van den Oetelaar, 19 december 2023

Lobo had opnieuw pech….

Naam Lobo
Ras Mix Herder
Geslacht Reu
Geboortedatum 10-7-2023
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte 50 cm, 15 kg

Omschrijving Lobo

Deze prachtige jonge hond heet Lobo.

Lobo werd, samen met zijn broers en zussen, enkele maanden geleden gevonden in een zak…

Nog maar net geboren en al gedumpt, waarschijnlijk een ongewenst nestje? Gelukkig konden de pups opgevangen worden bij Puntanimals. De pupjes werden groot gebracht door China, een mastin die ook pupjes had in de shelter. Wat een geluk dat ze goed werden verzorgd door deze pleegmoeder.

Lobo werd geadopteerd door een familie in Spanje, maar jammer genoeg bleek zijn geluk van korte duur. Hij werd kort na zijn adoptie teruggebracht naar de shelter. Lobo was te sterk voor het oudere echtpaar dat hem in huis had genomen.

Lobo is momenteel helemaal verloren. Honden die bij een familie geleefd hebben, zijn vaak volledig de kluts kwijt als ze terug naar de shelter gebracht worden. We hopen dan ook dat er zich heel snel een familie voor hem zal melden.

Lobo maakt geen problemen met andere honden. Hij is ook heel sociaal naar mensen toe.

Lobo is een actieve hond, die houdt van wandelingen en mentale uitdagingen. Lobo is naar alle waarschijnlijkheid een herderkruising maar zal uitgroeien tot een medium maat hond.

We zijn dus op zoek naar een familie die zich bewust is van de behoeften en de geschiedenis van Lobo en die met hem verder wil begeleiden.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.