Bimba

By Ilse van den Oetelaar, 4 mei 2024

Bimba is een kruising labrador van slechts 1,5 jaar oud.

Naam Bimba
Ras Kruising labrador
Geslacht Teefje
Geboortedatum Oktober 2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte 30 kg, 58 cm

Omschrijving Bimba

Deze unieke schoonheid heet Bimba! Ze verblijft al enige tijd bij Puntanimals.

Ze werd aangereden gevonden op de weg in een dorp in Huelva waar onophoudelijk vrachtverkeer rijdt. Ze was samen met een andere hond die minder geluk had en helaas is overleden.

Bimba kon niet lopen toen ze gevonden werd. De vrijwilligers dachten dat ze een gebroken ruggengraat had en gingen met haar naar de dierenarts. Gelukkig bleek ze slechts een ontsteking te hebben die goed kon worden behandeld. Ze heeft er wel een bijzonder loopje aan overgehouden maar dat weerhoudt haar niet van spelen en wandelen.

Bimba is een hele vrolijke hond, ze is sociaal met de andere honden in de shelter. Ze houdt ervan om mee te mogen gaan wandelen met de vrijwilligers.

Er moet toch ergens een familie zijn die in haar ogen kijkt en smelt?

 

Update Mei 2024

In mei 2024 is een vrijwilliger van ons met haat gaan wandelen in Spanje. Uit enthousiasme trok ze aan de lijn en ze bleek sterk maar niet ” onhoudbaar”, kortom: ze kan nog wat leren! Eenmaal op het strand ging ze rustig bij de vrijwilliger zitten en kon ze genieten van het aaien. Ze zocht de vrijwilliger dan echt op.  Voor het water had ze niet heel veel belangstelling: er in lopen tot haar buik vond ze voldoende.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.