Dylan

By Ilse van den Oetelaar, mei 6, 2019

Dylan is een klein hondje van 8 maanden oud en vanaf 8 mei is hij in Nederland!

Naam Dylan
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum zomer- herfst 2018
Gezondheid Goed (bloeduitslag volgen 8-5)
Gewicht/schofthoogte 4 kg

 

Omschrijving Dylan

Dylan is een heel klein, bescheiden hondje dat de eerste dagen wat angstig was in de protectora. Maar na een tijdje ging het beter met hem. Als hij eenmaal ervaart dat mensen te vertrouwen zijn, dan kan hij genieten van de aandacht die hij krijgt. Dylan heeft weinig belangstelling voor katten en met andere honden maakt hij geen problemen.

Dylan komt 8 maart naar Nederland. Hij is nog maar 8 maanden en we hopen snel meer te kunnen vertellen over zijn gedrag.

Update 10 mei:

Kleine Dylan is nu een paar dagen in Nederland en is zijn opvangplek nog wat aan het verkennen. Hij kan al lekker ontspannen slapen in zijn mandje en maakt geen problemen met de andere honden

Hij is gek op knuffelen en heeft een will-to-please. Het is een  hondje zonder trauma’s maar bij mannen heeft hij wat meer tijd nodig om te wennen, ook is hij nu nog erg zijn positie aan het bepalen t.o.v. het zoontje van het opvanggezin, dus dat is een puntje waar nog aan gewerkt moet worden. We denken echter dat dit met de juiste aanpak goed te begeleiden moet zijn.

 

Dylan is een geweldig leuk,slim en leergierig hondje en hij is dikke maatjes met de andere hond en de kat in huis: heerlijk samen in de mand slapen vindt hij geweldig!

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

Bekijk hier een leuk fimpje van Dylan: Dylan video