Zhorin

By Ilse van den Oetelaar, 9 november 2023

NOODOPROEP!!!

ZHORIN IS IN NEDERLAND!!!

Naam Zhorin
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum 8-5-2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte 25 kg

Omschrijving Zhorin

Zhorin een reu van ongeveer 2,5 jaar oud. Hij verblijft sinds enkele maanden in Nederland. Zijn huidige baasjes hebben besloten dat het beter voor Zhorin is als hij bij liefdevolle mensen terecht komt die hem verder kunnen begeleiden.

Hij is de grootste hartendief op 4 poten. Hij houdt enorm van knuffelen, rennen, spelen en slapen. Daarnaast is Zhorin erg slim, hij pakt nieuwe dingen snel op en met duidelijke begeleiding begrijpt hij snel wat er van hem verwacht wordt.
Zhorin is een enthousiaste jonge kerel die nog zoekende is wat hij wel en niet kan/mag. Hij heeft een gezonde energie, maar na een heerlijke wandeling krult hij zichzelf graag op in zijn mandje. Hij houdt alles in de gaten en wil graag weten waar je bent. Dit kan voor onrust zorgen. Maar als Zhorin een paar keer weer naar zijn mand wordt gewezen, legt hij zich er bij neer en kan zich dan ook ontspannen. Zhorin heeft baat bij veel rust en regelmaat. Zijn houding en enthousiasme kunnen dan ook een valkuil zijn. De eigenaar kan denken Zhorin een plezier te doen met lange wandelingen en uitdagende spelletjes. Echter wordt hiermee zijn enthousiast nog meer geprikkeld en raakt Zhorin dan ook overprikkeld. Hij komt dan moeilijk weer tot rust en kan dan ongewenst gedrag laten zien. Zhorin kan, begrijpelijk, nog niet lang alleen blijven. Hij houdt van gezelligheid en zoekt deze ook op. Zhorin heeft baat bij korte wandelingen, een prikkel arme omgeving en veel rust. Ook zal het voor hem erg prettig zijn als de wandelingen voorspelbaar zijn. Bijvoorbeeld op gezette tijden en eerst een vaste route. We denken dat Zhorin goed past bij een gezin met kinderen vanaf 12 jaar.
Zhorin komt oorspronkelijk uit Spanje, hier is hij broodmager op straat gevonden. Hij heeft toen enige tijd in de shelter gewoond en was de lieveling van veel vrijwilligers omdat het zo’n grote knuffelaar is.

Wie beidt hem een (tijdelijke)plek?

 

 

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

WordPress Image Gallery Plugin