Victoria

By Ilse van den Oetelaar, 29 december 2023

Victoria is een oudere pointer die graag mee gaat wandelen

Naam Victoria
Ras Pointer
Geslacht Teef
Geboortedatum 2015
Gezondheid Zie tekst, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 15 kg 50 cm hoog

Omschrijving Victoria

Victoria is een afgedankte pointer van een fokker. De  vrijwilligers van Almo hebben haar in maart 2023 opgenomen in hun shelter. Helaas bleek hier dat ze Leishmania heeft. Hierdoor zijn haar kansen om in Spanje te worden geadopteerd nihil. Ze wordt nu gelukkig behandeld met medicatie, maar ze heeft geen symptomen van de Leishmania.
Victoria is een rustig en lief meisje. Ze vindt het heerlijk om in haar mand te liggen en daar al haar speeltjes en knuffels te verzamelen. Favoriet zijn de speeltjes die geluid maken. Als ze mee mag wandelen is ze actief. Ze rent en speelt, gaat op zoek naar konijnen en graaft heerlijk in het zand. Ze loopt erg netjes aan de lijn. Ze is gehoorzaam en sociaal naar de andere honden.
Victoria is een knappe pointer waarvan we hopen dat ze nog ergens heel gelukkig mag gaan worden!

 

Update December 2023

Arme Victoria wacht inmiddels al 9 maanden op een eigen plek. Victoria is lief en rustig. Ze is erg op mensen gericht maar houdt er niet zo van om in een grote roedel te leven. Daar wordt ze wat onrustig van. Nu verblijft ze in en kleine roedel en dat vindt ze duidelijk veel fijner. Dan kan ze haar rust vinden.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

Wordpress Gallery Plugin Free