Tom

By Ilse van den Oetelaar, 12 december 2023

Tom is een leuke bretonse spaniel-mix

Naam Tom
Ras Breton Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum 2020
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte geschat 50 cm

Omschrijving Tom

Tom is een knappe Bretonse mix.

Tom werd enkele maanden geleden opgehaald toen hij alleen rondzwierf in een buurt in Huelva. Niemand wist waar hij vandaan kwam en zo eindigde hij bij de shelter van Puntanimals.

Tom werd positief getest op filaria. Omdat de behandeling best intensief en pijnlijk kan zijn, mocht hij gaan logeren bij een pleeggezin in Spanje. Ondertussen is de behandeling afgelopen en is hij helemaal klaar om geadopteerd te worden. Tom is sociaal naar mensen toe en houdt van knuffelen. Hij kan het ook goed vinden met andere honden. Hij is gehoorzaam en houdt van wandelen. Tom is zindelijk en kan enkele uurtjes alleen thuis blijven.  Hij is niet zo heel erg speels, wellicht weet hij niet zo goed hoe hij moet spelen. Misschien heeft hij het nooit geleerd.

Tom houdt enorm van eten en dat is wel een klein aandachtspuntje. Alles moet dus goed opgeruimd worden, anders durft hij wel al eens eten en afval te stelen. Hoe Tom met katten is, weten we nog niet, maar dit kan bij interesse getest worden. Laten we hopen dat Tom snel een fijne baas vindt zodat hij niet terug naar de shelter hoeft en zijn plek in het gastgezin weer gebruikt kan worden voor een andere hond.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.