Woody

By Ilse van den Oetelaar, 14 januari 2024

Woody  is een zoontje van Linda

Naam Woody
Ras Bodeguero
Geslacht Reu
Geboortedatum oktober 2023
Gezondheid Goed
Gewicht/schofthoogte 7/8 kg, 34/40 cm

Omschrijving Woody

Woody is een prachtig Bodeguero reutje geboren in Spanje.
Zijn moeder Linda verbleef bij een lief gastgezin en 11 oktober maakten ze zich even zorgen. Linda wilde niet eten en was erg aan het hijgen. Tot hun grote schrik beviel Linda die dag van drie gezonde pups. Niets had erop gewezen dat ze zwanger was. De vrijwilligers denken dat ze waarschijnlijk precies is gedekt door de Bodeguero van de oude man die haar had veiliggesteld. We hopen dat ze een plekje in Nederland of België krijgen. Bodegueros belanden in Spanje helaas veel op straat of in de shelters. Dat willen we uiteraard voorkomen. Linda is inmiddels geadopteerd door het gastgezin.

Woody verblijft bij een gastgezin in Spanje op dit moment. Hij is bij zijn moeder opgegroeid en leert zo het huiselijke leven kennen. Hij is erg lief en onderzoekend. Hij is wat meer op de voorgrond,  en erg speels. Hij is iets groter dan zijn broertje Denver.
Uiteraard is Woody nog klein en kunnen we nog niet alles over zijn karakter vertellen. Het is goed om wat meer te lezen over het ras Bodeguero. Het zijn van aard terriërs, maar ze verschillen uiteindelijk van karakter.
Als Woody wordt geadopteerd is hij nog niet gecastreerd. Wij verwachten dat de adoptanten  dit laten doen als hij oud genoeg is.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

 

Wordpress Gallery Plugin Free