Walker

By Ilse van den Oetelaar, 14 maart 2020

 

Walker is geadopteerd via  ARPA NEDERLAND

Walker is een prachtig jonge labrador/pointermix. Hij is heel aanhankelijk en gaat het liefst met iedereen mee naar huis!

Naam Walker
Ras Mix (labrador/ pointer)
Geslacht Reu
Geboortedatum december 2018- januari 2019
Gezondheid Goed! Bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 28 kg (begin 2019)

Omschrijving Walker

Walker kwam in oktober 2019 aan bij ARPA. Hij gevonden met een touw om zijn nek welke vast zat aan zijn achterste been, om te voorkomen dat hij weg kon lopen… Gelukkig was deze hel voorbij, hij had geen chip en zit nu veilig bij Irene.

Hij is nog maar een jaar oud en heeft een prachtig, liefdevol, vrolijk, onderdanig en speels karakter. Hij kan heel goed met iedereen opschieten, hij wil gewoon dat je van hem houdt. Het is een groot hart op lange benen, weegt 28 pond maar we gaan ervan uit dat hij nog wat zwaarder wordt. Hij is al gecastreerd en klaar om de familie van zijn dromen te vinden. Nu kan hij rennen en springen zoveel als hij wil. Walker is een fantastische hond, we schatten dat hij rond de tien maanden is en ziet eruit als een labrador-pointer mix. Hij heeft een geweldig, onderdanige en speels karakter, kan goed met alle honden en is heel aanhankelijk. In het begin was Walker erg bang als je hem zou gaan aaien maar hij heeft inmiddels door dat hij niets meer te vrezen heeft.

Heeft u een vraag over deze hond?  adopties.arpa@gmail.com