Tornilo

By Ilse van den Oetelaar, 1 maart 2023

Tornillo is een grappig hondje

Naam Tornilo
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte 8 kg, 35-40 cm

Omschrijving Tornilo

Dit kleintje heeft geen gemakkelijk leven gehad. 

Tornilo werd samen met Tuerca door de politie weggehaald bij hun vroegere “eigenaar”. 

Ze waren met z’n drieën, voor het andere hondje kwam jammer genoeg alle hulp te laat. Hij was doodgeslagen. Helaas is het leven van sommige honden zo pijnlijk en wreed als dit klinkt. Als je in verkeerde handen valt is je leven niet zeker. Waarschijnlijk hebben deze honden een vreselijk leven gehad van mishandeling, geschreeuw en onzekerheid. Soms willen we ons niet eens een voorstelling maken van de hel waarin ze geleefd moeten hebben.

Gelukkig zijn deze twee al aan een nieuw leven begonnen in de shelter. Ze zijn Tornilo en Tuerca gedoopt. Tornilo kan ook goed opschieten met de andere honden in de shelter.

Wat de vrijwilligers het meest heeft verbaasd is de flexibiliteit van deze honden. Ze doen er alles aan om dicht bij in de buurt te zijn, om zich geliefd te voelen, om gerustgesteld te worden. Het vertrouwen in de mensheid is gelukkig nog aanwezig. Het is bijna onmogelijk om een foto van ze te maken omdat ze altijd je aandacht willen trekken. Het enige wat ze willen is zich geliefd en beschermd voelen. Ze hoeven niet samen geadopteerd te worden. 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.