Tarao en Zumba

By Ilse van den Oetelaar, 28 mei 2022

Deze twee broers hoeven niet samen geadopteerd te worden

Naam Tarao en Zumba
Ras Galgo Español
Geslacht Reu
Geboortedatum Januari 2020
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte 25 kg, volgt later

Omschrijving Tarao en Zumba

Deze twee broers mogen los van elkaar geadopteerd worden! Maar aangezien het net een tweeling is, stellen we ze tegelijk voor.

Wat hebben we vorig jaar meegeleefd toen twee deze zwarte parels met gevaar voor eigen leven op een snelweg in Spanje liepen. Ze zijn gelukkig gered en naar de shelter gebracht. Hier moesten ze eerst herstellen van hun gevaarlijke avontuur. Tarao en Zumba zijn van een jager geweest die ze waarschijnlijk heeft afgedankt. Nu zijn ze alweer ruim een jaar in de shelter. Deze twee beauty’s zijn overduidelijk broers van elkaar. In Spanje maken ze nagenoeg geen kans op adoptie. Ze zijn zwart en het zijn reuen. Dat betekent dat wij ons extra hard willen inzetten voor deze twee buitengewoon mooie honden. Ze hoeven niet samen geadopteerd te worden.

Beide broers zijn aanhankelijk en vriendelijk. Zowel naar mensen als naar de andere honden. Ze kunnen alleen niet met katten geplaatst.
We hopen zo dat deze prachtige galgos een eigen plek kunnen krijgen! Heeft u vragen? Stel ze gerust, de vrijwilligers in Spanje kunnen overal antwoord op geven.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.