Sury

By Ilse van den Oetelaar, 21 januari 2023

Sury werd op een vuilnisbelt aangetroffen

Naam Sury
Ras Mix Martin
Geslacht Teefje
Geboortedatum juni 2022
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte ongeveer 25 kg

Omschrijving Sury

Dit is Sury! Ze is prachtig en krachtig!
Iedere dag maken de vrijwilligers in Spanje mee dat er verlaten en verwaarloosde honden worden gebracht en gevonden. Van groot tot klein, van jong tot oud. Die verhalen raken hen en ons enorm. Dit is één van die vreselijke omstandigheden waarmee zij te maken kregen. We worden er verdrietig van. 

Sury werd samen met haar moeder op een vuilnisbelt aangetroffen. Ze overleefden tussen het puin en de rommel, geen eten en geen drinken voorhanden. De politie schakelde de shelter van Puntanimals in en toen de vrijwilligers aankwamen schrokken ze van de erbarmelijke omstandigheden. De moeder van Sury was heel zwak en helaas is zij overleden. Gelukkig is Sury heel krachtig en een echte overlever.

Sury is schattig en een geweldig lieve hond. De vrijwilligers van de shelter overdrijven niet als ze zeggen dat ze echt de lieveling van velen is. Ze staat altijd op twee poten tegen je aan. Ze heeft heel veel behoefte aan knuffels en aan contact. Ze is speels en vrolijk en wil graag met de andere honden dollen. Sury heeft elke hobbel van haar leven overwonnen en zoekt nu die fijne familie die haar alles gaan geven wat ze gemist heeft.

Sury is een mastin mix en zal uitgroeien tot een wat grotere hond.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.