Sara

By Ilse van den Oetelaar, 1 september 2019

Sara is niet meer ter adoptie. Haar gezondheidstoestand is te broos.

 

Naam Sara
Ras Mix
Geslacht Teefje
Geboortedatum 2014
Gezondheid zie tekst
Gewicht/schofthoogte ongeveer 7 kg

Omschrijving Sara

Een dierenvriend zag de twee hondjes, Sara en Linda, op de binnenplaats van een verlaten huis. Hij twijfelde geen moment en heeft ze uit het huis gehaald. Ze konden worden opgevangen bij Hogram, een kleine shelter.

Sara is snel gewend aan het leven in de shelter. Ze is erg aanhankelijk en gaat goed met de andere honden om.

 

Update 13 oktober 2019:

Sara hebben we in Spanje ontmoet en het is een heel aanhankelijk, lief, bescheiden hondje. Ze vond het heerlijk om opgepakt en geknuffeld te worden.

Update Mei 2020:

Sara had last van haar oortje (op sommige foto’s goed te zien), inmiddels is ze hiervoor behandeld en is haar oortje weer normaal.

Tijdens het bezoek aan de dierenarts vonden ze ook wat verdikkingen in de borsten. Gelukkig bleken het geen tumoren maar cystes en ook hiervoor is ze behandeld.

Helaas bleek ze positief op leishmania.

Sara is een onopvallend hondje. Ze bemoeit zich niet veel met de andere honden. Soms kan ze wat mopperen als de jongeren honden wat te brutaal of te wild zijn. Dan is het net een mopperend oud omaatje.

Update januari 2021:

Tijdens het mopperen heeft een andere hond een keer flink van zich af gebeten en daarbij Sara lelijk in haar nek gebeten. Gelukkig is ze ook hiervan hersteld.

Ze heeft ook een liesbreuk en moet hieraan nog geopereerd worden, maar momenteel lijdt ze aan bloedarmoede en kan dat nog niet.

Sara zoekt een rustig adoptiegezin, waar er eigenlijk weinig van haar verwacht wordt, waar ze alleen maar hoeft te genieten.

Update September 2021

Sara blijft hoge waardes hebben van Leishmania. Ondanks dat hopen we dat iemand haar een stabiele thuissituatie kan bezorgen

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.