Pups van Linda

By Ilse van den Oetelaar, 4 november 2023

Soms worden de vrijwilligers in Spanje enorm verrast. Linda de bodeguero was onlangs gered en zou volgende week gesteriliseerd worden…

 

Omschrijving naam hond

Ze verblijft bij een lief gastgezin en deze week maakten ze zich even zorgen. Linda wilde niet eten en was erg aan het hijgen. Tot hun grote schrik beviel Linda die dag van drie gezonde pups. Niets had erop gewezen dat ze zwanger was. De vrijwilligers denken dat ze waarschijnlijk precies is gedekt door de Bodeguero van de oude man die haar had veiliggesteld. Gelukkig hoeft Linda haar pups niet op straat groot te brengen. Het zijn twee jongens (de zwarte en de witte) en één meisje. Ze kunnen over 4 maanden reizen en uiteraard houden we jullie op de hoogte. We hopen dat ze een plekje in Nederland of België krijgen. Bodegueros belanden in Spanje helaas veel op straat of in de shelters. Dat willen we uiteraard voorkomen.

 

UPDATE 4 November:

De pups groeien als kool en inmiddels hebben ze ook namen. Het zwarte hondje is een reutje en heet Denver. Het wit met zwarte reutje heet Woody. Het teefje heet Wanda. Wanda is te herkennen aan zwart met bruine vlek rond haar linker oog. Woody heeft meer een maskertje rond beide ogen.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

Woody

 

 

 

Wanda

 

 

 

Woody

 

WordPress Image Gallery Plugin