Luke

By Ilse van den Oetelaar, 13 maart 2020

Geadopteerd via ARPA NEDERLAND 

Dit is Luke, we troffen hem aan in het dodingstation. Gelukkig kon hij terecht bij ARPA.

 

Naam Luke
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum Volgt
Gezondheid Goed! Bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte Volgt

Omschrijving Luke

Luke zat in het dodingstation bij twee andere hondjes. Toen hij werd overgeplaatst naar Arpa, liep hij aanvankelijk gewoon tussen de andere honden in, maar toch raakte hij daar zeer gefrustreerd want hij kon zijn energie niet echt kwijt. Om wat rust te brengen in de groep werd Luke alleen gezet, maar dat doet hem geen goed. Het is een heel actief hondje maar kan nu nog minder zijn energie kwijt. Voor mensen is hij heel erg lief en het liefst gaat hij lekker met zijn baasje van alles ondernemen. Hij heeft een enorme will-to-please. Maar hij moet nog leren om met andere honden om te gaan. We weten zéker dat hij dat kan leren, maar dan moet hij wel voldoende uitdaging hebben in zijn leven en waarschijnlijk hierbij goed begeleid worden.

Luke kan dus prima als single hond geplaatst worden en met een cursus kan hij zijn energie kwijt en opnieuw leren spelen met andere honden.

Update maart 2020

Arme Luke komt in de volle protectora niet goed tot zijn recht en hij heeft het daar duidelijk niet naar zijn zin. Hij leeft in een eigen stukje van de protectora omdat er simpelweg niet voldoende tijd en mankracht is op hem goed te begeleiden in de groep.

Luke is heel aanhankelijk naar mensen!

Update April 2020:

Luke krijgt de laatste dagen wat meer aandacht en dan blijkt maar weer eens hoe ontzettend aanhankelijk en mensgericht hij is. Hij geniet zo ontzettend van spelen met de bal!

We hopen dat hij heel snel de protectora kan verlaten.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.