Lennon

By Ilse van den Oetelaar, 11 september 2023

ER IS EEN AANVRAAG IN SPANJE

 

Lennon is een lieve, aandoenlijke jonge hond.

Naam Lennon
Ras Mix Sabueso Español
Geslacht Reutje
Geboortedatum schatting april 2023
Gezondheid Goed, nog te jong voor bloeduitslagen
Gewicht/schofthoogte als hij volwassen is: medium size

Omschrijving Lennon

Deze leukerd heet Lennon.

Een vrijwilliger van de shelter Puntanimals kreeg telefoon van een zigeuner dat ze een hond hadden die niet meer gewenst was…Zonder te twijfelen gingen ze de hond op halen, en daar troffen ze Lennon aan. En kijk eens goed naar hem! Is zijn schattigheidsfactor niet ongelooflijk hoog?

Lennon is een blije pup die het goed kan vinden met andere honden en hij is sociaal naar mensen toe. Uiteraard moet zijn nieuwe baas zich bewust zijn dat Lennon nog veel moet leren en dat dit tijd en energie vraagt. Daarnaast is Lennon waarschijnlijk een kruising jachthond, een Sabueso Espanol. Dit zijn honden die gefokt zijn om te jagen en te speuren en daarmee veel uitdaging en beweging nodig hebben. Op internet is veel informatie over dit ras te vinden. We kunnen niet zeggen welke karaktereigenschappen Lennon heeft geërfd maar het is goed om je te verdiepen in dit ras.

Update 3 December:

Het is onbegrijpelijk maar er heeft zich geen geschikt adoptiegezin voor lieve Lennon gemeld. Hij is inmiddels wat groter geworden en zijn echt baby-face is hij een beetje kwijt, maar niet helemaal hoor!

 

Wie meldt zich voor deze lieverd?

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

Wordpress Gallery Plugin Free