Kayla

By Ilse van den Oetelaar, 11 maart 2023

Kayla was ooit van een jager…

Naam Kayla
Ras Galga
Geslacht Teefje
Geboortedatum 12-2019
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte 25 kg, 55 cm

Omschrijving Kayla

Mogen we jullie voorstellen aan deze schoonheid. Ze is in december opgehaald op een plaats waar al vele Galgos vandaan komen. Haar verhaal is hetzelfde als dat van honderden jachthonden. In haar oor heeft ze haar achternaam getatoeëerd….
Vanaf nu hoeft ze zich geen zorgen meer te maken, ze hoeft zich op geen enkele manier nuttig te maken, want een pleeggezin van Puntanimals heeft haar deuren voor haar geopend.

Vanaf nu heet je Kayla!

Haar pleeggezin in Spanje  vertelt het volgende over haar:

Ze is een lieve, aanhankelijke, dappere galga van  3 jaar oud.  Het pleeggezin kan met haar wandelen in de stad en ze gedraagt zich heel goed.  Ook thuis is ze zindelijk en maakt niets kapot. Als ze thuis samen met de andere honden (zonder mensen) is ze rustig. Maar als ze alleen gelaten wordt ( geen honden en geen mensen ), huilt ze. Spelen doet ze best wat ruw, niemand heeft haar geleerd hoe ze moet spelen. We denken daarom dat het fijn voor Kayla is als er al een andere hond of een andere galgo aanwezig is. Hoe ze met katten is weten we niet, maar dit kan getest worden.

Omdat ze bij een gastgezin zit kunnen alle vragen over haar gesteld worden en kunnen we een heel goed beeld van haar geven.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.