Junior

By Ilse van den Oetelaar, 7 januari 2023

Junior komt uit het dodingstation

Naam Junior
Ras Mix Podenco
Geslacht Reu
Geboortedatum Begin 2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte volgt

Omschrijving Junior

Junior kwam in het dodingstation terecht toen hij ongeveer 8 maanden oud was. Hij werd afgegeven door zijn familie. Ze wilden hem niet meer hebben, deze jonge, speelse en actieve hond. Ooit gekocht als schattig popje maar toen hij groter werd en opvoeding nodig had, tijd en aandacht vroeg, werd hij ingeleverd. Zijn oude naam Drako gebruiken we niet meer. Een nieuw leven, een nieuwe naam.

Na  een jaar in het dodingstation, waarbij hij “onzichtbaar” was, heeft de vrijwilligersorganisatie hem eind december 2022 uit het dodingstation gehaald en nu verblijft hij in een betaald pension. Vanaf de eerste dag dat hij daar aankwam integreerde hij zich perfect met alle  honden. Hij houdt van spelen, rennen en is heel liefdevol en dankbaar. Hij houdt van kinderen. Hij is zo ontzettend blij nu hij eindelijk lekker kan rennen en spelen en ver weg is van het dodingstation, waar altijd spanning en stress is en altijd de dood op de loer ligt. En dan weet hij nog niet eens dat er een nóg mooier leven op hem wacht, in een adoptiegezin.

Junior is nu 2 jaar oud. Hij verdient een familie die voor hem  zal zorgen en hem voor altijd zal beschermen. Iemand die weet hoe geweldig en speciaal hij is.

 

ALS JUNIOR GEADOPTEERD WORDT HAALT HADA EEN ANDERE HOND UIT HET DODINGSTATION EN PLAATST DIE IN DE BETAALDE OPVANG>

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.