Indy

By Ilse van den Oetelaar, 22 augustus 2021

Indy is gereserveerd in Spanje!

Indy is een prachtige engelse setter van 1 jaar oud

Naam Indy
Ras Engelse setter
Geslacht Reu
Geboortedatum 28-4-2020
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte schatting: 20 kg

Omschrijving Indy

Indy is een prachtige en vrij rustige witte Engelse Setter. Hij is afkomstig van een fokker die regelmatig ‘afgekeurde’ honden afgeeft bij de shelter. Ze zijn dan minder geschikt voor de jacht. Gelukkig belanden ze niet op straat maar krijgt ook Indy de kans om door een fijne baas te worden geadopteerd. 

De vrijwilligers in Spanje omschrijven Indy als rustig en vriendelijk. Hij gaat goed om met de andere honden en laat zich niet gek maken in de soms drukke shelter. Hij is vriendelijk en loopt al goed aan de lijn, het is wel een sterke hond.

Indy is nog een jonge hond. Dit betekent dat hij nog veel zal moeten leren als hij in Nederland is. Waarschijnlijk heeft hij nog niet in een huis geleefd. Onze ervaring is dat deze jonge honden snel alle nieuwe routines oppakken en zich snel aanpassen. Natuurlijk heeft ook Indy, als jonge hond, veel energie en dus tijd nodig om veel te spelen. Daarom zoeken we een baasje voor hem die de tijd, het geduld en de rust heeft om hem hierbij te gaan begeleiden zodat hij uit kan groeien tot een fantastische hond.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.