Holanda

By Ilse van den Oetelaar, 1 juli 2021

ER IS EEN AANVRAAG VOOR HOLANDA IN SPANJE!

Holanda is een jonge hond, gevonden met haar zusje en broer.

Naam Holanda
Ras Mix Belgische herder/ Carea Leones/ collie
Geslacht Teefje
Geboortedatum februari 2021
Gezondheid Goed
Gewicht/schofthoogte Nog in de groei, groeit uit tot een grote hond

Omschrijving Holanda

Holanda is een prachtige Herder kruising die samen met haar zus en broer is gevonden. Opeens verschenen deze drie knapperds ergens op een weg in een dorp. Gelukkig zijn er ook dierenliefhebbers in Spanje, zij hebben zich direct over hen ontfermd. Nu zijn ze veilig en krijgen ze eten en verzorging. Inmiddels verblijven alle drie de honden bij iemand in opvang op een boerderij.
We weten helaas niets over de achtergrond van deze honden. Wel denken we dat het een kruising is tussen een Belgische Herder, Collie en /of een Carea Leones. Dit is een typische Spaanse herdershond, verantwoordelijk voor het bij elkaar houden van de kudde schapen.
Holanda is een vrolijke pup, ze maakt geen bange indruk. We zoeken voor haar een verantwoordelijke adoptant die zich bewust is van wat het opvoeden van een pup vergt. Het is een  actieve hond die beweging, ruimte, begeleiding en tijd nodig heeft om uit te kunnen groeien tot een fantastische volwassen hond.

 

Update 4 juli

Van de drie pups lijkt Holanda het meest onbevangen, vrij en vrolijk. Het is duidelijk dat ze zal uitgroeien tot een flinke hond

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.